دانلود گزارش کارآموزی بررسی فرآیند تولید کارخانه رب گلچین مغان
به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سراب و آدرس sarab1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 50
بازدید دیروز : 87
بازدید هفته : 137
بازدید ماه : 1260
بازدید کل : 149902
تعداد مطالب : 871
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 871
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 50
باردید دیروز : 87
بازدید هفته : 137
بازدید ماه : 1260
بازدید سال : 9007
بازدید کلی : 149902
دانلود گزارش کارآموزی بررسی فرآیند تولید کارخانه رب گلچین مغان

اهداف تحقيق:

چگونگي و چرائي  توليد رب گوجه فرنگي

اين هدف بيانگر ساختار فني و تكنولوژيكي كارخانه خواهد بود كه به خواننده در متن كمك خواهد كرد اولا با انواع دستگاههاي توليد رب و چگونگي كاركرد دستگاهها فضاي لازم جهت استقرار كارخانه نحوه مكان يابي، تأمين پرسنل موردنياز و غيره كمك كند.

دوماً : يك اطلاعات كلي از فرايند تهيه رب از اولين مرحله دريافت گوجه تا آخرين مرحله رب گوجه فرنگي به صورت تئوري در متن توضيح داده خواهد شد.

ب : فوايد استفاده از رب گوجه فرنگي

امروزه نياز انسان به مواد غذائي سالم بخصوص مواد غذايي كه به صورت صنايع بسته بندي شده در بازار عرضه مي شود براي مصرف كننده بسيار حائز اهميت است چرا كه نوع محصول – درجه كيفيت و خدمات فروش و چگونگي دستيابي به محصول نهائي از طريق فروشگاههاي زنجيره اي و تعاوني هاي پخش مواد غذايي از جمله موارد است كه استفاده از يك نوع محصل را براي مشتري در بحث خريد و فروش كارخانه پيش روي فروشندگان قرار مي دهد.

اما بحث فوايد استفاده از رب گوجه فرنگي در اين مقوله است كه چون اين محصول در درجه اول باعث ايجاد رنگ و طعم در غذا مي باشد يك نوع چاشني كيفيت پخت غذا محسوب مي شود و در درجه دوم با داشتن ويتامين A و C كه براي انسان مفيد مي باشد استفاده از اين نوع محصول را در دستور كار غذايي خانواده قرار داده است.

                                                    فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                         صفحه

…………………………………………………………………………………………………………..

فصل اول.. …………………………………………………………………………………………….  ۰

شناسایی روش تحقیق.. …………………………………………………………………………….  ۰

طرح تحقیق: ………………………………………………………………………………………….  ۰

اهداف تحقیق: ……………………………………………………………………………………….  ۲

فرضیه ها: ……………………………………………………………………………………………..  ۳

روش های گردآوری اطلاعات: …………………………………………………………………. 3

واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی: …………………………………………………………….  4

زمان اجرا: …………………………………………………………………………………………….  5

مشکلات اجرا: ……………………………………………………………………………………….  5

فصل دوم.

کلیات : موضوع و صنایع بسته بندی.. ……………………………………………………………  6

مقدمه: …………………………………………………………………………………………………  7

تعریف صنایع غذایی: ………………………………………………………………………………  8

مبحث مهم کنسروسازی: …………………………………………………………………………..  8

۲ دیدگاه در این مورد وجود دارد که عبارتند از: ……………………………………………..  8

الف : دیدگاه کل در کنسروسازی…………………………………………………………. : 8

ب : دیدگاه جزئی در کنسروسازی.. ……………………………………………………………. 8

نظریه تجربی نیکلاس آیرت: …………………………………………………………………….  9

تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان.. ………………………………………………………….  9

بررسی تحصلات کارکنان: ……………………………………………………………………….  11

مهندس آزمایشگاه: ………………………………………………………………………………….  13

ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن: …………………………………..  13

پاستوریزاسیون: ………………………………………………………………………………………  17

فصل سوم : …………………………………………………………………………………………..  1۸

بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی.. ………………………………………………………..  18

طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه: ……………………………………………………………  20

۱- دریافت گوجه فرنگی. ……………………………………………………………………  2۱

۲- شستشوی مقدماتی…………………………………………………………………………… : 21

۳- شستشوی اصلی گوجه فرنگی…………………………………………………………… : 22

نوار نقاله یا سورتینگ: ……………………………………………………………………………..  22

۴- خردکن یا منوپمپ…………………………………………………………………………. : 22

۵- دستگاه پخت اولیه (پری هیتر) ………………………………………………………… 23

۶- سیکلون یا فیلتراسیون دستگاه صافی………………………………………………….. :  23

صافی مرحله یک: …………………………………………………………………………………..  24

۷- کانتی نیوس دو مرحله ای………………………………………………………………. : 24

بچ (مخزن تغلیظ گوجه): …………………………………………………………………………..  25

۹- پاستوریزاسیون……………………………………………………………………………….. : 26

۱۴- اتیکیت زنی و بسته بندی……………………………………………………………….. : 27

بسته بندی رب گوجه فرنگی: …………………………………………………………………….  28

برج خنک کننده: …………………………………………………………………………………..  30

استقرار انبار کارخانه: ………………………………………………………………………………  31

انبار محصولات بسته بندی شده: ………………………………………………………………….  31

انبار مواد اولیه: ……………………………………………………………………………………….  32

چگونگی نگهداری رب فله ای: ………………………………………………………………….  32

کنترل کیفی: …………………………………………………………………………………………  33

 پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه: …………………………………………………….  35

شستشوی دستگاها: ………………………………………………………………………………….  35

فصل چهارم. …………………………………………………………………………………………  36

نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها………………………………………………………… 37

فصل پنجم.

وضعیت نهائی وضعیت مطلوب چیکده. …………………………………………………………  43

و نظرات کارآموز. ………………………………………………………………………………….  ۶۳

چکیده مطالب: ………………………………………………………………………………………  44

فصل دوم: …………………………………………………………………………………………….  44

فصل سوم: بررسی فرایند تولید. …………………………………………………………………..  44

مشکلات کارخانه: ………………………………………………………………………………….  45

انتقادات: ………………………………………………………………………………………………  47

پیشنهادات: ……………………………………………………………………………………………  48

منابع و مأخذ: …………………………………………………………………………………………  50

ضمائم: ………………………………………………………………………………………………..  51

(((دانلود کنید)))



تعداد بازدید از این مطلب: 186
موضوعات مرتبط: کارآموزی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود