دانلود گزارش کارآموزی در شرکت ویتانا
به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سراب و آدرس sarab1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 21
بازدید دیروز : 33
بازدید هفته : 280
بازدید ماه : 1112
بازدید کل : 149754
تعداد مطالب : 871
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 871
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 21
باردید دیروز : 33
بازدید هفته : 280
بازدید ماه : 1112
بازدید سال : 8859
بازدید کلی : 149754
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت ویتانا

تاريخچه:

كارخانه ويتانا در سال 1337 در زميني به مساحت 40 هزار مترمربع در كيلومتر 11 جاده قديم كرج احداث گرديده و مؤسس آن آقاي تهرانچي بوده كه در ابتداي امر عمده توليدات اين شركت انواع بيسكويت مخصوصاً بيسكويت مادر بوده است و متعاقباً در سالهاي 1342 با وارد نمودن ماشين‌آلات نان سوخاري به عنوان اولين توليد كننده نان سوخاري در ايران مطرح گرديد و به دنبال آن سالنهاي توليد ويفر و تافي و آبنبات به سيستم توليد اين شركت افزوده گرديد كه در اين راستا شركت با پوشش دادن سهم بازار داخلي در زمينه صادرات به كشورهاي كويت و آسياي ميانه مبادرت ورزيده است.

پس از انقلاب اسلامي اين شركت مصادره گرديده و تحت پوشش سازمان بنياد انقلاب اسلامي به فعاليت خود ادامه داد از سال 1365 اين شركت در وضعيت انتقال مديريتي روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنايع ملي ايران آغاز بر كار نمود و در نهايت در سال 1379 بدنبال سياست‌گذاري شركتهاي تحت پوشش به بخش خصوصي شركت ويتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شركت سرمايه‌گذار البرز مي‌باشد.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

1- تاريخچه ………………………………………………………………………………………..

2- خط توليد ………………………………………………………………………………………

3- سيلوي آرد ……………………………………………………………………………………..

4- آسيا كردن ضايعات ………………………………………………………………………….

5- شكر ……………………………………………………………………………………………..

6- روغن ……………………………………………………………………………………………

7- بيسكويت ……………………………………………………………………………………….

8- سالن خميرزني ……………………………………………………………………………….

9- انواع خميرها و سيستم‌ها ………………………………………………………………….

10- بسته‌بندي بيسكويتت ……………………………………………………………………..

11- ويژگي‌ بيسكويت …………………………………………………………………………………..

12- نان سوخاري ………………………………………………………………………………..

13- بسته‌بني نان سوخاري …………………………………………………………………….

14- ويژگي‌ نان سوخاري ……………………………………………………………………..

15- بخش ميكروب‌شناسي ……………………………………………………………………

16- آزمايش آب ………………………………………………………………………………………….

17- تست‌هاي تأييدي، تكميلي ……………………………………………………………..

18- شمارش‌ كلي ميكروبها …………………………………………………………………..

19- بخش كنترل كيفي …………………………………………………………………………

20- آزمايشگاه شيمي ……………………………………………………………………………

21- آزمايشات آرد………………………………………………………………………………..

22- آزمايشات آب ……………………………………………………………………………….

23- آزمايشات روغن ……………………………………………………………………………

24- آزمايشات نمك …………………………………………………………………………….

(((دانلود کنید)))



تعداد بازدید از این مطلب: 181
برچسب‌ها: کارآموزی در شرکت ,
موضوعات مرتبط: کارآموزی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود