پروژه کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس
به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سراب و آدرس sarab1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 148
بازدید هفته : 229
بازدید ماه : 1061
بازدید کل : 149703
تعداد مطالب : 871
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 871
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 3
باردید دیروز : 148
بازدید هفته : 229
بازدید ماه : 1061
بازدید سال : 8808
بازدید کلی : 149703
پروژه کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس

مقدمه

قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط  اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).

 سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت 15 روزه در نظر گرفته ایم).

فهرست مطالب

فصل اول

1-1 خواسته های پروژه                                                                2

1-2 موقعیت سردخانه                                                                   2

1-3 فرضیات                                                                               3

1-4 تنوع محصولات                                                                      4

1-5 پالت ها                                                                                5

1-6 صفحات عایق ها                                                                              6

1-7 محاسبه ضریب حرارتی  (u)                                                     7

فصل دوم : محاسبه بار برودتی اتاقها

2-1 نمونه محاسبه اتاق سیب                                                          7

2-1-1 بار حرارتی انتقالی                                                              8

2-1-2 بار حرارتی نفوذ هوا                                                           8

2-1-3 بار حرارتی محصول                                                           8

2-1-4 بار تنفسی                                                                         9

2-1-5 بار حرارتی افراد                                                                9

2-1-6 بار روشنایی                                                                      9

2-1-7 بار موتورهای برقی                                                             9

2-1-8 تعیین اوپراتور                                                                             9

2-1-9 بار حراتی پیش سرد کن                                                       9

3-1-10 مدل اوپراتور                                                                             10

2-1-11 بار حرارتی راهروها                                                                   10

2-1-12 ظرفیت سرمایی جدید                                                         11

2-2 محاسبه بار حرارتی اتاق نگهداری گوشت گاو                               11

2-2-1 بار حرارتی ناشی از تعویض هوا                                            12

2-2-2 ظرفیت سرمایی جدید با احتساب فن ها                                    12

2-2-3 بار حراتی محصول                                                             12

2-2-4 بار نفوذ هوا                                                                      13

2-2-5 مدل اوپراتور                                                                     13

2-2-6 ظرفیت سرمایی جدید                                                                    13

2-3 نمونه محاسبه و بی اوپراتور                                                     13

2-4 خواص نقاط                                                                          14

2-5 حجم کنترل فلاش تانک                                                            14

2-6 انتخاب اوپراتور                                                                     15

2-7 ظرفیت سرمایی جدید                                                              16

جداول محاسباتی برای تمام اتاق ها

اتاق گوشت گاو                                                                            17

اتاق گوشت گوسفند                                                                       18

اتاق نگهداری سبزی                                                                      19

اتاق نگهداری هلو                                                                          20

اتاق نگهداری سیب                                                                        21

اتاق نگهداری خیار                                                                        22

اتاق نگهداری پرتقال                                                                      1/22

انجماد سریع گاو                                                                          23

انجماد سریع مرغ                                                                          24

انجماد سریع گوسفند                                                                     25

نگهداری پیش سرد کن                                                                   26

(((دانلود کنید)))



تعداد بازدید از این مطلب: 87
موضوعات مرتبط: کارآفرینی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود